Over ons

Verwonderd om de mooie dingen in het leven,
lekker eten en fijne ontmoetingen met warme mensen
geloven we dat positieve verhalen het verschil maken.

Welkom op onze blog ‘Tuur met pruimen’.  Leuk dat je er bent!  De naam van deze blog verwijst naar onze oudste zoon Tuur.  Bij zijn geboorte werden potjes confituur als ‘doopsuiker’ meegegeven, gelabeld met ‘Tuur met pruimen’, ‘Tuur met abrikozen’, ‘Tuur met aardbeien’, …
De leuke woordspeling bleef hangen in 2012 bij het overschakelen van een receptenwebsite (online kookschriftje) naar een foodblog met persoonlijke verhalen.

Wij zijn Bart en Yanne, de trotse ouders van Tuur (°2012), Anna (°2014),  Lucie (°2016) en Klara (°2018).

 

Recepten van kroketten van handgepelde Noordzeegarnalen (vers uit Oostende), rodebessengelei, klaaskoeken (onze beide grootouders waren bakkers), …  zijn ondertussen al twee generaties doorgegeven.  In 2010 behaalde Bart in Spermalie het getuigschrift ‘hulpkok’.
Yanne kreeg al snel het kook- en bakvirus te pakken.  Ze werd een perfect afgetrainde sous-chef en dé chef patissier in huis.  Haar recepten vind je elke woensdag op deze blog.

CONTACT
Heb je een vraag, een suggestie of zin in samenwerking?
Stuur ons dan gerust een mail naar bart_goethals@hotmail.com

Of reageer op één van onze blogposts.
Of laat je horen op één van onze kanalen op sociale media:

Bewaren

Bewaren

2 gedachtes over “Over ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s