Weekmenu 13/6 – 26/6

Met al die feestjes moet er hier flexibel en minder gepland worden.  Toch een poging om de weekmenu’s van de afgelopen twee weken op te lijsten…
We mochten ook Hello Fresh uitproberen.  Daarover later meer!

Zaterdag: Verjaardagsfeestje Anna (onze kleinste spruit werd 1 jaar)
Zondag:  Vaderdag / scrabble-avond (veel geknabbel en zoets doorheen de dag)
Maandag:  Pasta ovenschotel met courgette, aubergine en tomaat
Dinsdag: Gerookte tofu met groene asperges en tomatensalsa (Hello Fresh)
WoensdagKokossoep met udonnoedels en pinda’s (Hello Fresh – recept volgt nog)
DonderdagKokossoep met udonnoedels, pinda’s en gebakken zalmfilet (overschot woensdag)
Vrijdag:  Romige spaghetti met zonnebloempitten, oude kaas en basilicum (Hello Fresh)

Zaterdag: Pasta met spinazie en mascarpone (en dessertbuffet op toptrouwfeestje van Sara en Pieter – top live optredens waw!)
ZondagGroenteflapjes
Maandag:  Wraps – zelf te beleggen met allerlei groenten, kaas en kip
Dinsdag:  BBQ (voor de derdejaars in onze opleiding)
Woensdag:  Pitabroodjes met pitavlees en rauwe groentjes
Donderdag: Courgettespaghetti met avocadoroom (Food Fitness)
Vrijdag:  Kalfsblanquette (niemand kan het beter maken als ons moeke)

En wat schaft de pot vandaag bij u?

Advertenties

7 gedachtes over “Weekmenu 13/6 – 26/6

  1. Perfect voor op mijn terrasje vandaag: slaatje van witloof en veldsla, met garnaaltjes en een zacht, lopend gekookt eitje. Simpel, maar meer hoefde het weer niet te zijn. 🙂
    Bedankt voor het complimentje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s