Weekmenu 30/5 – 5/6

Zaterdag: 10-jarig jubileum Nikolaas en Jolien (topfeestje waar wij het dessertbuffet mochten verzorgen)
ZondagVol-au-vent met handgesneden frietjes
Maandag:  Salade met geroosterde groenten, asperges en haloumi (Hapjesprinces)
Dinsdag: Spaghetti bolognese
Woensdag:  Spaghetti bolognese
Donderdag: Vis / burger, witloofsalade en mosterdpuree
Vrijdag:  Scampi’s op teppanyaki met 3 dipsauzen (look, zoetzuur en avocadoroom)

En wat schaft de pot vandaag bij u?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s