Weekmenu 14/2 – 20/2

Tip: Je hoeft je niet te schamen om twee dagen na elkaar hetzelfde te eten.  Als je eens weinig tijd hebt, dan kan je de dag op voorhand een dubbele portie maken.  Ovenschotels en stoofpotjes smaken de volgende dag trouwens beter!

Tip: We laten ons soms ook inspireren door wat er bij de groenteboer in promotie staat.  Zo stond de broccoli deze keer goedkoop en wijzigden we onze menuplannen voor zaterdag.  (Witlof -> witlof in hesp, courgette -> gevulde courgette, tomaten -> tomaat garnaal, prei -> quiche, … en zo hebben we voor elke groente wel een favoriet recept)

ZaterdagVegetarische gehaktschotel met broccoli

Zondag:  Cannelloni met spinazie en ricotta (Jeroen Meus)

Maandag:  Cannelloni met spinazie en ricotta (Jeroen Meus)

Dinsdag:  Spieringkotelet / groenteburger, erwten en wortelen, puree

Woensdag:  Winterse Salade met Venkel, Linzen en Zalm (le Gourmond Belge)

Donderdag:  Varkenswangen met oud bruin bier, wortelen en gepofte aardappelen (Jeroen Meus)

Vrijdag: Fondue – vlees en vegetarisch (recept volgt nog)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s