Weekmenu 7/2 – 13/2

Na het overweldigende succes van het eerste weekmenu -zowel hier als op facebook veel leuke reacties- zijn we uiteraard gemotiveerd om onze wekelijkse routine te blijven delen.

Tip: Op momenten van weinig tijd/energie is het echt geen schande om een beroep op je diepvries te doen.  Als je dan eens tijd hebt om spaghettisaus te maken, snij dan gewoon meer groenten en vries de overschot in.  Ook onze stoofvlees wordt per 2 kg vlees gemaakt en dan in individuele porties ingevroren. 

Zaterdag:  Spaghetti bolognese

Zondag: Mosselen met friet

Maandag: Appeltaartje met Camembert, honing en tijm

Dinsdag: Stoverij van varkenswangen en Leffe

Woensdag: Butternut – paddenstoelen – tarwe

Donderdag: Kip, venkel en zoete aardappel in de oven – couscous met granaatappel en pistachenoten (op familieverzoek en voor de blogfoto)

Vrijdag: Risotto met knolselder en oesterzwammen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s