Omelet met aardappel en champignons

omelet met aardappelen en champignonsIngrediënten:

(voor 2 personen)

  • 3 aardappelen
  • 300 g champignons (op foto mengeling van witte champignons en oesterzwammen)
  • 4 eieren
  • dragon
  • tijm

 

Bereidingswijze:

  1. Schil en kook de aardappelen gaar in gezouten water.
  2. Bak de champignons in een aparte pan.
    Kruid met peper, zout en tijm.
  3. Klop de eieren los.  Kruid met peper en zout.
  4. Bak de aardappelen goudbruin.
    Voeg de champignons toe.
    Overgiet met het eiermengsel en bak gaar naargelang eigen voorkeur (bij mij mag de bovenkant nog smeuïg zijn).
  5. Strooi er op het einde nog fijngesneden dragon over.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s