Mosselsaus

Ingrediënten

(Voor 4 personen)

  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels mosterd Tierentijn
  • 1 eetlepel azijn
  • scheutje water of mosselvocht
  • peper

 

Bereidingswijze

  1. Meng de mayonaise, de mosterd en de azijn.
  2. Leng aan met een beetje water of mosselvocht tot de gewenste dikte.
  3. Werk af met peper.

Smakelijk!

 

Bron

http://www.solo.be/nl/recepten/mosselsaus.htm
Geraadpleegd op 1/7/2012

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s