Wortelsinaasappelsoep

WortelsinaasappelsoepIngrediënten (voor 10 personen):

  • 2 uien
  • 6 wortelen
  • 2 l kippenbouillon
  • 5 dl sinaasappelsap
  • koriander

Bereidingswijze:

  1. Stoof de uien en wortelen in olie.
  2. Voeg de bouillon toe en laat gaar koken (ongeveer 30 minuten)
  3. Mix de soep, voeg het sinaasappelsap toe en breng op smaak met peper/zout.
  4. Garneer met verse koriander.

Bron: CVO Sint-Godelieve – module ‘Koude keuken 1’ – voorjaar 2008

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s