Komkommersoep

Ingrediënten (voor 2 liter soep):

  • 3 ongeschilde en gewassen komkommers
  • 3 grote uien
  • 2 l kippenbouillon
  • 2 dl melk

 

Bereidingswijze:

  1. Snij de uien fijn en stoof ze in wat boter.
  2. Snij de ongeschilde komkommers in stukjes en stoof ze samen met de ui.
  3. Bevochtig met kippenbouillon.
  4. Laat ongeveer 15 minuten koken en mix daarna de soep glad.
  5. Voeg de melk toe.

 

Bron: Website http://www.la-cucina.be/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s