Groenteflapjes

groenteflapjesIngrediënten

  • wat je aan groenten liggen hebt: wortel, paprika, courgette, bloemkool, champignons, pepertje, spinazie, venkel, …
  • kruiden naar eigen voorkeur: pilipili, curry, … of verse kruiden als basilicum, dragon, …
  • 1 kant-en-klaar rond bladerdeegvel per 4 flapjes

Bereidingswijze

  1. Snij je groenten erg fijn en stoof/wok ze bijna gaar (al dente).
    Breng op smaak met peper/zout en je kruiden.
    Laat afkoelen.
  2. Snij je bladerdeeg in 4 delen.
    Leg op elk deel een hoopje groentjes.
    Vouw toe tot een envelopje.
  3. Bak af in een oven van 200°C tot de bladerdeeg goudbruin/gaar is. (ongeveer een tiental minuten)
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s