Brownies

browniesIngrediënten

voor een bakvorm van 30cmx40cm

  • 250 g boter
  • 200 g zwarte chocolade (b.v. Noir de noir)
  • 400 g suiker
  • 4 eieren
  • 2 pakjes vanillesuiker
  • 120 g gezeefde bloem
  • 1 snuifje zout
  • 100 g gehakte amandelen (of andere noten naar keuze)

Bereidingswijze

  1. Smelt je chocolade en boter samen in de microgolf.
  2. Meng één na één alle ingrediënten onder het chocolademengsel: suiker, eieren, vanillesuiker, bloem, zout en amandelen.
    Roer zachtjes (zeker nooit mixen).
  3. Bekleed je bakblik met bakpapier en doe de massa er in (goed tot in de hoeken).
  4. Bak 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
    (Als er een heel fijn korstlaagje op komt, dan is het klaar
  5. Laat afkoelen en snij in stukjes.
    Bewaar luchtdicht.

Bron

Collega Nele

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s